top of page

Tilat

Hyvinvointikylä sijaitsee Vihdin Pääkslahdessa 50 minuutin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Upea maalaismaisema, kauniit metsät ja tunnelmaa huokuvat hirsirakennukset antavat hyvät puitteet monenlaiselle toiminnalle. Luonnonrauha on käsin kosketeltava.

 

Hyvinvointikylä on monen eri tahon kohtaamispaikka, jossa stressi ja kiire unohtuvat. Tarjoamme tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille, järjestöille, kunnille/kaupungeille kuin yksityisryhmillekin. Hyvinvointikylä ympäristöineen toimii hyvin muun muassa tehokkaan mutta virkistävän workshop- tai tiimipäivän viettoon, erilaisiin aktiviteetteihin, stressivapaaseen hemmotteluun tai rauhoittavaan luontokokemukseen.

 

Dynaamisesti muuntuvat tilat pienryhmille

 

Me hyvinvointikyläläiset uskomme, että pienessä ryhmässä yhdessä tekeminen omassa rauhassa antaa kaikille mahdollisuuden rauhoittua, virkistyä ja onnistua omalla tavallaan. Tilamme toimivatkin optimaalisimmin 5-15 henkilön ryhmille. Tila varataan aina vain yhden ryhmän käyttöön kerrallaan.

 

Päätalomme on noin 300 neliöinen 100 vuotias hirsirakennus, jonka tilat muuntuvat ryhmän tarpeiden mukaan. Talossa on historiaa huokuva tupa, kodinomainen keittiö, sali avotakkoineen, rento workshop-tila, sauna pesu- ja pukutiloineen, kolme sisävessaa sekä yläkerrassa majoitustilat 10 henkilölle.

 

Tarjoiluiden osalta ryhmän on mahdollista valmistaa ruokansa itse, tilata kotiruokaa meiltä, tai tarvittaessa koordinoimme tarjoilut catering-palvelulta.

Pientilamme on ollut osa isoa kantatilaa

 

Nykyisen Hyvivointikylän päätalo toimi aikoinaan viereisen 1920-luvulla rakennetun vanhainkodin ympärillä olleen ison tilan tilanhoitajan talona ja pihasaunamme kyläsaunana. Tontillamme sijaitsee myös vanha hautakappeli. Tilan virallinen nimi, Tervamäki, viittaa alueella harjoitettuun tervanpolttoon.

Hyvinvointikylä ja Pääkslahden metsät tarjoavat lukuisia aktiviteetteja

 

Hyvinvointikylää ympäröivät upeat Vihdin kunnan metsät, joiden luontopoluille pääsee samoilemaan suoraan takapihaltamme. Metsä- ja järviluontoa hyödyntäen tarjoamme muun muassa opastettuja metsäkävelyitä, polkujuoksulenkkejä, sammalsukelluksia ja nuotiokahveja laavulla järvenrannassa.

 

Pientilallamme saat mahdollisuuden osallistua tilan töihin istutusten, nikkaroinnin, risusavotan, halonhakkuun tai vaikkapa haravoinnin merkeissä. Meillä on myös tarjolla muun muassa kehonhuoltoa, äänimaljarentoutusta, kuntonyrkkeilyä ja workshoppien fasilitointia.

 

Yhteistyökumppaneidemme kautta järjestämme esimerkiksi villiyrttikursseja, joogaa, mindfulnessia, Metsämieli-retkiä ja tutustumista läheisillä eläintiloilla perinteisiin maatilan eläimiin tai islanninhevosiin.

" Hyvinvointikylä on monen eri tahon kohtaamispaikka, jossa stressi ja kiire unohtuvat. "

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme

Porin Villa & Peite

Majoitustiloissamme on suomalaiset, käsintehdyt futon-patjat, villapeitot ja -tyynyt.

bottom of page