top of page
Metsä

Hyvinvointikylä Oy

Pääksniementie 50
03400 Vihti

Screenshot 2020-03-18 at 21.31.43.png
Screenshot 2020-03-18 at 21.31.27.png

Puh. 050 585 1500

Screenshot 2020-03-18 at 21.31.43.png
Screenshot 2020-03-18 at 21.31.27.png

Puh. 0400 679 724

" Teemme merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin ja luontosuhteen edistämiseksi. "

Motivaatio tekemisellemme lähtee konkreettisesta ja merkityksellisestä työstä ihmisten hyvinvoinnin ja luontosuhteen parantamiseksi. Haluamme auttaa suomalaista hyvinvointivaltiota yhdessä muiden yhteiskuntavastuullisten yritysten kanssa, koska pelkän julkisen sektorin resurssien riittävyys tähän on kyseenalaista.

 

Hyvinvoinnin ylläpitoon tarvitaan meitä kaikkia toimimaan yhdessä ja rakentamaan parempaa huomista. Hyvinvointikylä on pieni askel siihen suuntaan. Haaveista on siirrytty konkretiaan ja konsepti hioutuu jatkuvasti selkeämmäksi.

Tutustu meihin mediassa:

Tero Pajunen

Tero Pajunen

Hyvinvointikylän isäntä


Kiinnostukseni hyvinvoinnin ja sosiaalialan merkityksellisyydestä sekä yleisemmin yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan heräsi toimiessani pari vuotta työn ohessa vapaaehtoisena Helsingin nuorisoasiainkeskuksissa ja erilaisissa yhteisöllisissä hankkeissa asuinalueellani.

 

Kokemuksen rohkaisemana päätin kouluttautua lähihoitajaksi, painopisteenä lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen edistäminen. Vuosien varrella olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa päiväkodeissa ja kouluissa, sekä astetta haastavammissa ympäristöissä, kuten huostaanotettujen lasten sijaisperheissä ja maahanmuuttajapoikien ryhmäkodissa.

 

Hyvinvointikylän tavoite luontosuhteen kehittämisestä inspiroi minua laajentamaan osaamistani green careen, ja elämyspedagogiikkaan, jossa luontoavusteisella toiminnalla edistetään erilaisten ihmisryhmien osaamista, hyvinvointia ja toimintakykyä.

 

Työurastani suurimman osan olen toiminut graafisen suunnittelun, verkkoliiketoiminnan konseptoinnin ja markkinoinnin parissa. Lisäksi olen viimeisen 20 vuoden aikana rakentanut pitkäaikaisesta kamppailu-urheiluharrastuksestani varteenotettavan ammatin ohjaamalla potkunyrkkeilyryhmiä.

LinkedIn logo
Tervetuloa
Merja Pyhälä

Merja Pyhälä

Hyvinvointikylän emäntä

Helsinkiläisten lähiöiden kasvattina minulla on aina ollut toinen jalka metsässä, vaikka kaupunkilaisuus sykkiikin minussa vahvasti. Perheellämme ei ollut omaa mökkiä, mutta lähdin kavereiden mökeille aina kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Hyvinvointikylä onkin nykyään intohimoni ja energianlähteeni, vaikka citymaalaisena kotikuntani on edelleen Helsinki. Haluan tehdä hyvää ja auttaa ihmisiä ylläpitämään luontosuhdettaan digimaailman pyörteissä. Uskon, että irrottautuminen arkisista ympyröistä ja käsinkosketeltavien asioiden tekeminen auttavat hyvinvoinnin lisäämisessä.

 

Työurani olen tehnyt media- ja mainosalalla mediatoimistoissa mediasuunnittelijana sekä mediatalossa digimainonnan kehityspäällikkönä. Olen lisensoitu Method Putkisto -kehonhallinnan ohjaaja, ja kehitän itseäni sillä saralla jatkuvasti kouluttautuen. Vapaaehtoistyö eläinten pelastuskeskuksissa Etelä-Amerikassa ja Suomessa sekä Pääkaupunkiseudun Luustoyhdistyksessä ovat herättäneet minussa vahvan auttamishalun. Ammennan itselleni voimaa metsästä, eläimistä ja yhteisöllisyydestä, ja näitä elementtejä haluan hyödyntää myös muiden auttamiseen.

LinkedIn logo
bottom of page