Järjestämme kaikille avoimia tapahtumia ja vapaaehtoistyöpäiviä.

Seuraa sivuamme ja Hyvinvointikylän Facebook-sivua, niin saat tiedon näistä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

LEAN-myyntikoulutus
28.01.2020 klo 08:30-16:30
 

Koulutuksessa käydään läpi kohderyhmien, asiakkaan ostoprosessin ja -kriteerien määrittely sekä tarjousten voittoprosentin mittaaminen. Koulutukseen kuuluu ohjeistus Lean-myynnin kojelaudan kayttöönottoon. Kojelautaa voit jatkossa hyödyntää suoraan seuraavien tarjousten voittamiseen ja kilpailutilanteen ymmärtämiseen.

Kurssin hinta: 1 200 € sisältäen koulutusohjelman, Ultra Lean Sales -uutuuskirjan ja kahvit/lounaan sekä lounaan yhteydessä aivojen tuuletushetken.

Lisätiedot ja ohjelma: LEAN-myyntikoulutus

Ilmoittautumiset: Antti Leijala, puh. 0400 398 985 tai antti.leijala@ultraleanbusiness.com

Method Putkisto Teemakurssit

Teemakursseilla opit keinoja oman kehosi huoltamiseen. Näitä voit kurssin jälkeen hyödyntää itsenäisesti. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Method Putkistosta, mutta kurssit sopivat myös niille joilla kokemusta jo on. Tule mukaan rauhoittumaan, virkistymään ja onnistumaan yhdessä.

Method Putkisto Teema: Apua niska-hartiavaivoihin
SU 26.01.2020 klo 14:00-17:00

Jumittaako niska? Väsyttääkö? Vaivaako olkapää?

Tule tutkimaan, kokeilemaan, oivaltamaan ja oppimaan, miten suuria ja vaikuttavia muutoksia voit saada kehossasi aikaan yksinkertaisilla harjoitteilla. Paneudumme mm. hartiakaaren asentoon, rintalihasten pidentämiseen, yläselän voiman kehittämiseen sekä tutkimme, millaisia yhteyksiä jalkapohjilla ja lonkankoukistajalla on hartiajumeihin. Kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Takaan, että lähdet kurssilta optimaalisemmassa asennossa kuin tulit.

 

Kurssin hinta: 50 € sisältää ohjauksen sekä pienen taukotarjoilun

Method Putkisto Teema: Palaudu hengittäen ja venyttäen
SU 02.02.2020 klo 14:00-17:00

Stressaako? Ahdistaako talven pimeys? Romahtaako ryhti?

Palautuminen on nykyisessä hektisessä arkipyörityksessä tai rankkojen treenien jälkeen äärimmäisen tärkeää, jotta jaksaa. Tule kokemaan, miltä tuntuu kun kehossa on tilaa hengittää ja aineenvaihdunta lähtee liikkeelle. Hengittämällä luomme myös lisätehoa venyttelyyn. Tuntemalla ja tunnistamalla pääset lähemmäs oman kehosi optimiasentoa ja saat eväitä itsenäiseen harjoitteluun.

 

Kurssin hinta: 50 € sisältää ohjauksen sekä pienen taukotarjoilun

​Ohjaajana Hyvinvointikylän emäntä Merja Pyhälä, joka on lisensoitu Method Putkisto-, MP Kävelyn Taito-, MP Individual Trainer-ohjaaja ja MP Body UP -ohjaajaharjoittelija

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: puh. 0400 679 724 tai merja.k.pyhala@gmail.com
methodputkisto.com/ohjaaja/merjapyhala

Esimerkkejä aiemmista tapahtumista

 

6.6.2019

Hortaherkkujen kokkauskurssi

Kurssilla kerrataan yleisimmät villivihannekset, kuullaan niiden käytöstä ruoanlaitossa ja valmistetaan niistä yhdessä herkullinen 10 ruokalajin menu, mikä nautitaan illan päätteeksi.

Ohjaaja Riikka Rängman - Puikelo

2.6.2019

Metsämieli-peruskurssi

Kurssilla perehdytään Metsämieli-menetelmän perusteisiin, luonnon hyvinvointivaikutuksiin sekä käytännön Metsämieli-harjoitteisiin.

Ohjaaja Elina Lilja - Luonnon Lähetti

16.5.2019

Villiinny villivihanneksista - hortoilun peruskurssi
Nauti kevätkesän vihreydestä kaikin aistein ja villiinny villivihanneksista! Touko-kesäkuu on hortoilun sesonkiaikaa, ja loistava aika opetella uusi hyvää tekevä harrastus.
Ohjaaja
Riikka Rängman - Puikelo


27.4. 2019

Hyvän mielen ratsastuskurssi

Kurssi tarjoaa osallistujille huikean paketin islanninhevostietoutta, ratsastusvalmennusta islanninhevosten käsittelystä ja askellajeista rentouttavaan maastoiluun sekä vuorovaikutuksen parantamista hevosen kanssa kehonhallinnan keinoin.
Ratsastusohjaus: Leila Salovaara – Islanninhevostalli Ofeigur
Kehonhuolto: Merja Pyhälä – lisensoitu Method Putkisto -ohjaaja

13.4.2019

Method Putkisto -kehonhuoltopäivä

Palautumista arjesta, oppia omasta kehosta, ryhtiä, aikaa itselle. Kehonhuoltopäivässä jokainen pääsee uppoutumaan omaan kehoonsa ja löytämään sen potentiaalin.

Lisensoitu Method Putkisto -ohjaaja Merja Pyhälä

 

6.4.-7.4.2019

Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus

Viikonlopun aikana saat monipuolista tietoa ja eväitä omasta sekä läheisten mielen hyvinvoinnista huolehtimiseen arjen keskellä.

Ohjaaja Elina Lilja - Luonnon lähetti


3.11., 10.11., 17.11., 1.12. ja 8.12.2018

Method Putkisto 30 päivän teho-ohjelma -kurssi
Lisensoitu Method Putkisto -ohjaaja Merja Pyhälä

24.-25.11.2018

Joogaa & ratsastusta islanninhevosilla -kurssi
Joogaohjaaja Maria Uhari-Pakkalin

Ratsastusohjaus Leila Salovaara ja Mirkka Ahonala - Islanninhevostalli Ofeigur

25.5.2018

Villiinny villivihanneksiin
Ohjaaja Riikka Rängman - Puikelo

 

Haluatko järjestää oman kurssin tai muun tapahtuman?

Onko sinulla hyvinvointi- tai luontolähtöistä osaamista, jota haluaisit jakaa muillekin? Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita ja vuokraamme tiloja eri tarkoituksiin. Ota yhteyttä ja tule käymään.

RAUHOITU. VIRKISTY. ONNISTU.   –  Hyvinvointikyla.fi   |   Pääksniementie 50, 03400 Vihti   |   tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi   |   Puh. 050 585 1500   |   Tietoa sivuston evästekäytännöstä