top of page
Metsäpolku

Forest Retriitti

Hyvinvointikylän Forest Retriitti -palvelut tarjoavat vetäytymistä arjesta ja sen myötä rauhoittumista, virkistymistä ja onnistumista. Järjestämme kaikille avoimia tapahtumia ja räätälöityjä yksityistapahtumia sekä teemme yhteistyötä erilaisia kursseja järjestävien ohjaajien kanssa.

 

Haluatko parantaa omaa hyvinvointiasi, oppia uutta ja nauttia samanhenkisestä seurasta? Katso alta kaikille avoimet tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! Tai pyydä tarjous ja tule räätälöityyn retriittiin vaikkapa omalla kaveriporukalla.

 

Oletko hyvinvoinnin parissa työskentelevä ohjaaja? Kysy meiltä tarjous, kun haluat järjestää retriitin omille asiakkaillesi. Räätälöimme palvelut tarpeidesi mukaan, ja halutessasi markkinoimme tilaisuutta omissa kanavissamme. Tilavuokrauksen lisäksi palveluihimme kuuluvat majoitus, tarjoilut ja erilaiset aktiviteetit.

 

Vastaatko yrityksen työhyvinvointipalveluista? Tilaa räätälöity työhyvinvointiretriitti monipuolisine palveluineen omalle yritysryhmällenne.

Lue lisää Hyvinvointikylän Forest Office -palveluista.

Asiakaspalautteita

"Ihan mieletön paikka ja niin lämmin vastaanotto. Kaikki oli kuin meille tehty. Kiitos vieraanvaraisuudesta."

"Hyvinvointikylä antoi oivalliset, toimivat ja kauniit puitteet retriitin pitämiselle. Talo on rauhoittava ja avara. Metsät ja takkatulen loimu toivat ajattomuutta tunnelmaan."

"Saimme nauttia rentouttavasta viikonlopusta täyshoidossa. Joogahetket takkatulen ääressä ja hevosvaellus kuuraisen kauniissa luonnossa olivat ikimuistoisia!"

"Hidas ja hiljainen metsäkävely rauhoitti, ja sen päälle energiaa MP-ohjauksesta”

Tapahtumia

Tapahtumia
Pilvimaisema metsässä

PE 24.05. klo 17:30 - 20:00

Stressinpurkua metsäkävelyllä ja äänimaljoilla

Onko elämässä hieman liikaa kaikkea? Kaipaatko uutta energiaa?

Tule rauhoittamaan keho ja mieli Hyvinvointikylään, ja virkistymään metsäkävelyn ja sointukylvyn keinoin. Kurssi käy kaikille kunnosta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

 

Aloitamme illan palauttavalla metsäkävelyllä, jossa annamme aikaa keholle ja mielelle toipua päivän kiireistä. Teemme kävelyn aikana harjoitteita, jotka aktivoivat kehon palautumismekanismin käynnistymistä.

 

Metsästä siirrymme vanhan hirsitalon viihtyisiin sisätiloihin, jossa istahdamme hetkeksi teekupin äärelle kuulemaan, mistä äänimaljoilla tehtävässä sointukylvyssä on kyse. Sen jälkeen asetumme mukavasti jumppamatoille vilttien alle loikoilemaan ja nauttimaan maljojen tarjoamasta lempeästä ja harmonisesta äänimaailmasta. Maljojen värähtelyllä on syvästi rentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Pääsetkin keskittymään vain tähän hetkeen ja uppoamaan lähes unenomaiseen tilaan.

Hinta: 25 € per henkilö

Ohjaajina toimivat Method Putkisto -kehonhuollon diplomiohjaaja Merja Pyhälä ja Peter Hess® -äänimaljakoulutuksen käynyt Tero Pajunen. Tervetuloa Hyvinvointikyläämme rauhoittumaan, virkistymään ja onnistumaan kanssamme!

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

merja.pyhala@hyvinvointikyla.fi 
puh. 0400 679 724

Joogaa metsässä

PE  14.06.  klo 17.00 - SU 16.06 klo 15:00

Ravitseva luontoretriitti

Haluatko päästä hetkeksi irti arjen kiireestä ja syventää yhteyttäsi luontoon?

 

Tule mukaan ainutlaatuiseen hyvinvointiviikonloppuun, jossa pääset irti arjen kiireestä ja löydät rauhan luonnon keskellä. Metsäjooga, hiljaisuus, herkullinen kasvisruoka, NLP-harjoitteet, saunominen ja ajatusten jakaminen samanhenkisten ihmisten kanssa mahdollistavat ravitsevan matkan kohti sisimpääsi.

 

Ohjaajana toimii kokenut joogaopettaja ja NLP-valmentaja Eeva Ratalahti.

Hinta: 390 € per henkilö

Sisältää: ohjelman, täysihoidon ja majoituksen. Majoitus on jokaiselle omassa makuusopessa, jossa on futon-patja, peitto, tyyny ja liinavaatteet. Wc- ja suihkutilat ovat kaikille yhteiset.

Lisätietoa: eevaratalahti.fi

> Tapahtumatiedot Facebookissa

Tule mukaan löytämään rauhaa ja tasapainoa luonnon syleilyssä!

lmoittautumiset: e.ratalahti@gmail.com

Retriittiin mahtuu 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuntonyrkkeilyä

TULOSSA SYKSYLLÄ 2024

Kuntonyrkkeilyn intensiivikurssi (4h)

Yhden päivän aikana perehdyt kuntonyrkkeilyn välineisiin, perustekniikoihin ja keskeisiin harjoitusmetodeihin. Päivän päätteeksi pääset kokeilemaan intervallitreenausta, jossa hymyillään hiki poskessa.

Intensiivikurssi on kaiken puolin turvallinen, eikä edellytä aiempaa kamppailu-urheilukokemusta. 

 

Ohjaaja: Tero Pajunen, nyrkkeilyohjaaja (20 vuoden kokemuksella)

Hinta: 60 € per henkilö (min. 4 henkilöä)
Sisältää lainahanskat ja ohjaukset sekä kahvit / teet (ota omat eväät mukaan)

 

Ikäraja: ei alle 14-vuotiaille.
Kuntotaso: soveltuu jokaiselle.

 

Maksuvälineinä: Lasku tai Zettle-linkki
 

Ilmoittautumiset / kyselyt:
tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi

Puh. 050 585 1500

bottom of page