top of page
Maisema

Hyödynnä tiloja tiimi-, suunnittelu- ja workshop-päiviin

 

Hyvinvointikylä on luovuutta, tehokkuutta ja hyvinvointia huokuva paikka yrityksen henkilöstön suunnittelu-, tiimi- ja virkistyspäiviin. Hyödyntämällä palveluitamme mahdollistat samalla kanssamme yhteistyöjärjestöjemme ryhmien pääsyn metsäluontoon ja maaseudulle rauhoittumaan, virkistymään ja onnistumaan.

 

Tehdään yhdessä konkreettisia yritysvastuutekoja

Yhteistyöjärjestöillämme on tarve ja Hyvinvointikylällä on resurssit. Tarjoammekin yrityksille helpon ja toimivan tavan tehdä konkreettisia yritysvastuutekoja sosiaali- ja terveysalan järjestöjen kanssa. Tekojen lisäksi yrityskumppanuuteen kuuluu raportointia, sovittua sisäistä ja ulkoista viestintää, vapaaehtoistyömahdollisuuksia työntekijöille sekä Hyvinvointikylän tilojen käyttöä yrityksen omiin tarpeisiin.

 

Etsimme kumppaneita, jotka mahdollistavat kanssamme hyvinvoinnin edistämiseksi ja syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi tehtävän työn ja projektit. Haemme kumppaneita erilaisille, konkreettisille projekteille, jotta mahdollistamme metsäluontoon ja maaseutuympäristöön pääsyn ihmisille, joilla ei välttämättä muuten ole siihen mahdollisuutta.

 

Yrityskumppaneiden asiantuntijuus ja ostot tekevät Hyvinvointikylästä toimivan. Yritykset saavat mainetta vastuullisena yrityksenä sekä kiehtovia case-esimerkkejä oman asiantuntijuutensa tai omien tuotteidensa toimivuudesta.

 

Odotamme yrityskumppaneiltamme yhteistä arvopohjaa sekä vahvaa halua olla rakentamassa tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskuntaa, jossa kaikki osallistuvat aktiivisesti, määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti yhteisen hyvän tekemiseen.

 

Yritys- ja yhteiskuntavastuu ovat nousseet merkittävään rooliin valistuneiden yritysten toiminnassa. Vastuullisuus vaikuttaa ostopäätöksiin niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillakin. Myös sijoittajat seuraavat yritysten vastuullisuutta eri osa-alueilla. Yritysten on aika astua tekojen kautta vastuunsa kantaviksi yrityskansalaisiksi.

" Auta meitä auttamaan ryhtymällä yritys-kumppaniksi. "

Pihatöissä

Forest Office – erilainen työpäivä
 

Hyvinvointikylän Forest Office -konsepti on suunnattu yritysasiakkaidemme tarpeisiin. Sen puitteissa tarjoamme yrityksille mahdollisuuden työskennellä luovuutta ja tehokkuutta tukevassa ympäristössä.

 

Luontoympäristö vaikuttaa ihmisen toimintakykyyn ja palautumiseen. Työpäivän aikana saattaa olla vaikea keskittyä, muisti pätkii, hengitys on pinnallista tai jopa ahdistaa. Forest Officessa me huolehdimme nopeista mikrotauoista, jotka tutkitusti lisäävät työtehoa ja luovuutta. Jo 10 minuuttia metsässä rauhoittaa sykettä ja alentaa verenpainetta.

 

Työntekijäsi voivat paremmin ja palautuvat jo työpäivän aikana. Forest Office auttaa ennaltaehkäisemään urbaanin työympäristön ja kuormittavien elintapojen aiheuttamaa pitkäjänteistä stressitilaa. Luonto vaikuttaa parasympaattiseen hermostoon palauttavasti, jolloin sydämen syke ja verenpaine laskevat, hengitys tasaantuu ja syvenee, lihakset rentoutuvat, suoliston toiminta palautuu normaaliksi, kehon tuntemukset palautuvat, ajatukset rauhoittuvat ja selkiytyvät ja uni on rauhallista ja palauttavaa. Ja mikä parasta työnteko sujuu paljon paremmin ja tehokkaammin.

 

Päätalomme tilat toimivat parhaiten alle 15 henkilön ryhmille. Voitte vuokrata vain tilat tai ostaa meiltä kokonaispaketin tarjoiluineen ja ohjelmineen. Pientilallamme kaikki tilaisuudet toteutetaan räätälöityinä yksityistilaisuuksina, jolloin koko tila on vain teidän ryhmänne käytössä.

 

Hyvinvointikylän isäntä on kokenut yritysten workshoppien fasilitoija. Urheilullisesta taustastaan johtuen hän myös mielellään ohjaa vieraillemme sopivan kevyitä polkujuoksulenkkejä lähimetsissä, jonka päätteeksi halukkaat voivat kokeilla kunnon hiekkakuoppakuntopiiriä tai kuntonyrkkeilyä takkatulen äärellä. Isännän kanssa tilalla pääsee hikoilemaan myös risusavotassa tai polttopuiden tekemisessä sekä opettelemaan nikkaroinnin saloja.

 

Emäntä on lisensoitu Method Putkisto -kehonhuolto-ohjaaja, ja hän vie vieraamme myös opastetuille metsäkävelyille tai mustikka- ja sienimeditaatioretkille. Hyvinvointikylän hommista hänen kanssaan pääsee nauttimaan mm. haravoinnista, viikatoinnista ja oksien karsinnasta.

 

Yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarjota monipuolisia lisäpalveluja, kuten villiyrttikursseja, maatilan eläintenhoitoa, islanninhevosratsastusta, aivoautuuttamista, luontosuhteen vahvistamista, saippuoiden valmistamista…

 

Ota yhteyttä – vaihdetaan ajatuksia yhteistyömahdollisuuksista!

bottom of page