Ryhdy yrityskumppaniksi

Yhteiskuntamme odottaa nyt ja tulevaisuudessa yrityksiltä vastuullista osallistumista hyvinvoinnin ylläpitoon. Yritys- ja yhteiskuntavastuu ovat nousseet merkittävään rooliin valistuneiden yritysten toiminnassa. Vastuullisuus vaikuttaa ostopäätöksiin niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillakin. Myös sijoittajat seuraavat yritysten vastuullisuutta eri osa-alueilla.

Etsimme kumppaneita, jotka mahdollistavat kanssamme hyvinvoinnin edistämiseksi ja syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi tehtävän työn ja projektit.

Haemme yhteistyökumppaneita erilaisille, konkreettisille projekteille, jotta mahdollistamme luontoon ja maaseutuympäristöön pääsyn ihmisille, joilla ei muuten ole siihen mahdollisuutta.

 

Yrityskumppaneiden asiantuntijuus ja investoinnit tekevät Hyvinvointikylästä toimivan. Yritykset saavat mainetta vastuullisena yrityksenä sekä kiehtovia case-esimerkkejä oman asiantuntijuutensa tai omien tuotteidensa toimivuudesta.

 

Odotamme yrityskumppaneiltamme yhteistä arvopohjaa sekä vahvaa halua olla rakentamassa tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskuntaa, jossa kaikki osallistuvat aktiivisesti, määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti yhteisen hyvän tekemiseen.

 

Ota yhteyttä – vaihdetaan ajatuksia yhteistyömahdollisuuksista!

tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi
Puh. 050 5851500

" Tehdään yhdessä merkityksellistä työtä hyvinvoinnin edistämiseksi. "

Hyödynnä tiloja tiimi-, suunnittelu- ja workshop-päiviin

 

Päätalomme tilat toimivat parhaiten korkeintaan 15 henkilön ryhmille. Voitte vuokrata vain tilat tai ostaa meiltä kokonaispaketin tarjoiluineen ja ohjelmineen. Pientilallamme kaikki tilaisuudet toteutetaan räätälöityinä yksityistilaisuuksina, jolloin koko tilan on vain teidän ryhmänne käytössä.

Hyvinvointikylän isäntä on kokenut yritysjohdon workshoppien fasilitoija. Urheilullisesta taustastaan johtuen hän myös mielellään ohjaa vieraillemme esim. sopivan kevyitä polkujuoksulenkkejä lähimetsissä, jonka päätteeksi halukkaat voivat kokeilla kunnon hiekkakuoppahikoilua.

Emäntä on lisensoitu Method Putkisto -kehonhuolto-ohjaaja, ja hän vie vieraamme myös opastetuille metsäkävelyille, mustikkameditaatioharjoituksiin. Hyvinvointikylän hommista hänen kanssaan pääsee nauttimaan mm. haravoinnista, viikatoinnista ja oksien karsinnasta.

Meillä on myös yhteistyökumppaneita, joiden ansiosta voimme tarjota ohjelmaksi myös villiyrttikursseja, maatilan eläintenhoitoa, islanninhevosratsastusta, aivoautuuttamista, luontosuhteen vahvistamista ym.

 

Ota yhteyttä – räätälöimme juuri teille sopivan päivän.

merja.pyhala@hyvinvointikyla.fi
Puh 0400 679724

RAUHOITU. VIRKISTY. ONNISTU.   –  Hyvinvointikyla.fi   |   Pääksniementie 50, 03400 Vihti   |   tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi   |   Puh. 050 585 1500   |   Tietoa sivuston evästekäytännöstä