top of page
Metsäpolku

Tehdään yhdessä hyvää

Vastataksemme paremmin asiakkaiden tarpeisiin olemme verkostoituneet toimintaa tukevien ammattilaisten ja pienyrittäjien kanssa.

" Etsimme kumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää toimintaamme. "

Annukka Cederlöf – Tiluksilla eläintilan emäntä

AnnukkaCederlöf

Annukalla on pitkä kokemus eläinten kanssa toimimisesta niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tiluksilla tarjoaa hyvinvointia luonnosta ja eläimistä rennolla otteella. Monenlaiset kohtaamiset kanojen, hevosten, possujen, vuohien, koirien ja muiden valloittavien eläinpersoonien kanssa luovat onnistumisen iloa kaikenikäisille.

Riikka Rängman – hortaohjaaja ja kädentaitokouluttaja

Riikka Rängman

Riikka on intohimoinen luontoharrastaja, partiojohtaja ja kädentaitokouluttaja, jolle erityisesti luonnon terveysvaikutukset ovat tärkeitä. Hortaohjaajana Riikka saa ryhmän villiintymään villivihanneksista. Tämän lisäksi Riikka voi tarjoaa koulutettuna Aivoautuuttajana myös konkreettisia eväitä aivojen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimitaan yhdessä

Maria Uhari-Pakkalin – positiivinen ja kannustava joogaohjaaja

Maria_Uhari-Pakkalin-3.jpg

Maria on rekisteröity joogaopettaja (RYT-200 Seasonal Yoga, RYT-500 Seasonal Yinjooga opiskelu meneillään), joka ohjaa dynaamisia hatha-asana flow-tunteja, yinjoogaa, hengitysharjoituksia (pranayama), joogarentoutusta (yoganidra) ja meditaatiota. Hänellä ohjaamisen halu on syntynyt vahvasta tahdosta jakaa. Marian erikoisosaamista on yhdistää jooga ja ratsastus, sillä hänen oman kokemuksensa mukaan yhteistyö hevosen kanssa paranee joogaharjoittelun myötä.

Elina Lilja – metsämielinen voimaannuttaja

20190310_230504.jpg

Elina on luonnon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen – luontomentori, jonka omat juuret ovat syvällä luonnossa. Hänellä on vankka kokemus henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Nykyisessä työssään hän ohjaa ihmisiä niin ryhminä kuin yksilöllisestikin rauhoittumaan luonnon äärelle Metsämielen, mindfulnessin, Asahin sekä ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmin. Näitä palveluita Elina toteuttaa myös hevosavusteisina. Erilaiset oivalluttavat ja voimaannuttavat luennot ovat Elinan osaamisalaa.

Kiitämme toimintaamme muulla tavalla tukeneita tahoja:

bottom of page