Tarjoamme pienryhmille aktivointi- ja virkistystoimintaa. Maalaisympäristön ja luontokokemusten eheyttävä vaikutus on toimintamme ydin. Toivomme yhteistyössä pitkäjänteisyyttä, jotta pystymme todentamaan toiminnan vaikuttavuutta.

Hyvinvointikylässä palvellaan ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan järjestöjä, jotka edistävät hyvinvointia ja ennaltaehkäisevät syrjäytymistä. Odotamme järjestöiltä vankkaa asiantuntemusta ja osaamista oman kohderyhmänsä tarpeista ja mahdollisista rajoitteista.

 

Tavoitteenamme on edistää merkityksellistä yhteistyötä eri sektoreiden kanssa. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti riippumaton toimija.

Päiväpaketti

Järjestämme räätälöityjä, ohjattuja kuntoutus- ja virkistyspäiviä. Hyvinvointikylä on tällöin varattu 100 prosenttisesti ryhmän käyttöön.

Teemme yhdessä tilan töitä, kuten risusavottaa, puutarhanhoitoa, polttopuiden tekoa, haravointia tai nikkarointia. Jokainen pääsee oppimaan uutta ja onnistumaan sekä kehittämään yhteistyötaitojaan. Päivän aikana rauhoitutaan metsäkävelyllä tai takkatulen ääressä sekä vaihdetaan kokemuksia ja syödään hyvin. Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös käynti hevostilalla, makkaranpaistoa laavulla tai kehonhuoltoa.

Jatkuva yhteistyö

Hyvinvointikylässä toiminnan vaikuttavuuden mittaaminen todentaa, että työllämme on merkitystä. Juurtuminen ja avautuminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Tarvitaankin useampi käyntikerta, jotta saadaan aikaan todellista muutosta. Kertaluonteinen Hyvinvointikylässä käynti mahdollistaa vain hetkelliset vaikutukset – irtioton arjesta ja luontokokemuksen.

 

Suosittelemmekin asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta, jossa asetamme yhteiset tavoitteet ja työskentelemme määrätietoisesti niitä kohti. Vuosisopimusmallimme toimii hyvin tähän tarkoitukseen.

 Järjestön asiakkaat voivat myös osallistua pidempiaikaisiin projekteihin, esim. kyläsaunan entisöintiin tai terassin rakentamiseen. Näin päästään yhdessä kehittämään toimintaympäristöä, oppimaan pitkäjänteisyyttä ja kokemaan onnistumisen iloa jopa toisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Ota yhteyttä – tulemme mielellämme miettimään kanssanne juuri teille sopivan ratkaisun.

" Hyvinvointikylä tarjoaa turvallisen ja tunnelmallisen ympäristön, jossa voi rauhoittua, virkistyä ja onnistua – vuoden ympäri. "

RAUHOITU. VIRKISTY. ONNISTU.   –  Hyvinvointikyla.fi   |   Pääksniementie 50, 03400 Vihti   |   tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi   |   Puh. 050 585 1500   |   Tietoa sivuston evästekäytännöstä