Hyvinvointikylä sijaitsee Vihdin Pääkslahdessa 50 minuutin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Upea maalaismaisema, kauniit metsät ja tunnelmaa huokuvat hirsirakennukset antavat hyvät puitteet monenlaiselle toiminnalle. Luonnonrauha on käsin kosketeltava.

Hyvinvointikylä on monen eri tahon kohtaamispaikka, jossa stressi ja kiire unohtuvat. Tarjoamme positiivisia luontokokemuksia, aktivointia ja oivallisen ympäristön luovuudelle niin ulkona kuin sisällä.

Me hyvinvointikyläläiset uskomme, että pienessä ryhmässä yhdessä tekeminen omassa rauhassa antaa kaikille mahdollisuuden rauhoittua, virkistyä ja onnistua omalla tavallaan. Tilamme toimiikin optimaalisimmin 5-15 henkilön ryhmille. Tila varataan aina vain yhden ryhmän käyttöön kerrallaan.

 

Tarjoamme tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille, järjestöille, kunnille/kaupungeille kuin yksityishenkilöillekin. Haluatko stressivapaata hemmottelua, tehokasta mutta virkistävää workshop- tai tiimipäivää vai ehkä vain mahdollisuuden samoilla metsässä nauttien maaseudun rauhasta ja majoittua yläkerrassamme.

Pientilamme on aikoinaan ollut osa isoa kantatilaa

Päätalomme toimi tilanhoitajan talona sekä leipomona, ja saunarakennus kyläsaunana. Tontilla olevaa hautakappelia käytettiin viereisen vaivaistalon tarpeisiin. Tilan virallinen nimi, Tervamäki, viittaa alueella harjoitettuun tervanpolttoon.
 

Hyvinvointikylää ympäröivät upeat Vihdin kunnan metsät, joiden luontopoluille pääsee samoilemaan suoraan takapihaltamme. Tarjoamme esimerkiksi opastettuja metsäkävelyitä (myös villasukka- ja paljasjalkakävelyitä), polkujuoksulenkkejä, mustikkameditaatiota, kehonhuoltoa, villiyrttikursseja, makkaranpaistoa laavuilla järvenrannassa ja tutustumista läheisillä eläintiloilla perinteisiin maatilan eläimiin tai islanninhevosiin.

" Hyvinvointikylä on kohtaamispaikka, jossa stressi ja kiire unohtuvat. "

RAUHOITU. VIRKISTY. ONNISTU.   –  Hyvinvointikyla.fi   |   Pääksniementie 50, 03400 Vihti   |   tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi   |   Puh. 050 585 1500   |   Tietoa sivuston evästekäytännöstä