Tero Pajunen

 

Helsingin monipuolinen betoniviidakko tarjosi lapsena paljon paikkoja, joissa seikkailin vapaasti kavereiden kanssa 70-80-luvulla. Tuolloin en kokenut varsinaista vetoa maaseudulle tai ikimetsään, sillä pääsin helposti Kaivopuistoon ja Keskuspuistoon.

Viimeistään asepalveluksen yhteydessä havahduin pohtimaan omaa luontosuhdettani, kuten sitä miltä osin koin olevani keinotekoisesti osa itseäni ympäröivää ekosysteemiä, ja miltä osin hyvinvointini on suoraan johdettavissa luonnon elinvoimaisuudesta.

Työurastani suurimman osan olen toiminut verkkoliiketoiminnan konsultoinnin, palvelusuunnittelun ja markkinoinnin parissa.

Kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja ylipäätään sosiaalialan merkityksellisyyteen heräsi vapaaehtoistyössä nuorisoasiainkeskuksessa ja toimiessani erilaisissa yhteisöllisissä hankkeissa asuinalueellani. Valmistuttuani lähihoitajaksi (2015) päätin keskittyä ammatillisesti lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen edistämiseen, jota vahvistin edelleen opiskelemalla Mikkelin ammattikorkeakoulussa Green Carea (2016-2017).

Merja Pyhälä

Hyvinvointikylä on ollut intohimoni jo useamman vuoden. Onneksemme pääsimme syksyllä 2016 haaveista konkretiaan. Vain yhdessä tekemällä voimme ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa, ja Hyvinvointikylä on pieni askel siihen suuntaan. Metsä, eläimet ja yhteisöllisyys antavat minulle energiaa, ja näitä elementtejä haluan hyödyntää myös muiden auttamiseen.

 

Työurani olen luonut media- ja mainosalalla mediatoimistoissa mediasuunnittelijana sekä mediatalossa digimainonnan kehityspäällikkönä. Olen lisensoitu Method Putkisto -kehonhallinnan ohjaaja ja toimin Method Putkisto Finlandin ohjaajakoulutusten myyjänä. Vapaaehtoistöitä olen tehnyt Pääkaupunkiseudun Luustoyhdistyksen tiedottajana sekä eläinten pelastuskeskuksissa Etelä-Amerikassa ja Suomessa.

" Haluamme tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin ja luontosuhteen edistämiseksi "

Tutustu meihin mediassa:

RAUHOITU. VIRKISTY. ONNISTU.   –  Hyvinvointikyla.fi   |   Pääksniementie 50, 03400 Vihti   |   tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi   |   Puh. 050 585 1500   |   Tietoa sivuston evästekäytännöstä